Barion Pixel
borvacsora 75 scaled scaled

Borkóstolók & borvacsorák

Szenvedélyünk és elkötelezettségünk a borászat iránt ösztönöz minket, hogy megosszuk kedvenc borainkat és borkóstolási élményeinket Önökkel. Az általunk kínált borkóstolók és borvacsorák széles választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő tételt. Kóstolóinkon kiváló minőségű borokainkat ismertetjük meg kedves Vendégeinkkel, kiegészítve izgalmas, ismeretterjesztő előadásokkal, történetekkel.

Ha egy igazán exkluzív és ízletes borvacsorára vágyik, akkor ajánljuk figyelmébe borvacsora programjainkat. A válogatott borok mellett különleges fogásokkal készülünk, amelyekhez gondosan összeválogatjuk a legkiválóbb tételeket, ügyelve arra, hogy tökéletesen illeszkedjenek, így az ételek és a borok egymást kiegészítve teszik teljessé az ízélményt. Ne maradjon le a kóstolóinkról, értesüljön első kézből az aktuális eseményeinkről Facebook oldalunkon vagy iratkozzon fel hírlevelünkre! Várjuk Önöket borkóstolóinkra és borvacsoráinkra, hogy együtt fedezzük fel a borok gazdag világát!

Céges & zártkörű rendezvények

Pincészetünk ideális helyszínül szolgál céges- és zártkörű rendezvények számára. Hangulatos pincénk exkluzív környezete nyugalmat biztosít a külvilág zajától, a rohanó mindennapoktól és a folyamatos elvárásoktól. Csapatépítők, meghitt családi ünneplések tökéletes helyszíne, párosítva minőségi bor és igény esetén gasztronómiai válogatással. Privát és céges rendezvényekkel kapcsolatos igényeiket, kérjük emailben jelezzék. 

koccintas 1 scaled scaled

Látogasson el Pincészetünkbe!

Ócsa, Öreghegyi pincesor